ALI TOPAN ANAK JALANAN PDF

0

Ali Topan Anak Jalanan is on Facebook. Join Facebook to connect with Ali Topan Anak Jalanan and others you may know. Facebook gives people the power to. Phone, Suggest a phone number Ali topan ‘Anak Jalanan’. 2 likes. Restaurant. Ali topan ‘Anak Jalanan’. Posts about Ali topan ‘Anak Jalanan’. There are no. This Page is automatically generated based on what Facebook users are interested in, and not affiliated with or endorsed by anyone associated with the topic.

Author: Kazishakar Zoloktilar
Country: Ecuador
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 14 March 2011
Pages: 238
PDF File Size: 19.93 Mb
ePub File Size: 14.66 Mb
ISBN: 628-1-95538-419-7
Downloads: 54185
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shakagor

Bima Prasetyo rated it really liked it Jun 24, Oya, ada satu hal yg menggelitik gua, emang jaman akhir an, semua orang demen melawak ya? Open Preview See a Problem? Dolly Putra rated it really liked it Nov 19, Books by Teguh Esha.

Peck Sur rated it really liked it Jul 23, Want to Read saving…. Jujur, padahal gua lebih mau Ali Topan sama Maya aja drpd sana Anna. Drpd dia milih Anna yg anaj menentangnya habis-habisan. Syarifah Via rated it really liked it Feb 04, Sinulingga rated it really liked it May 22, Meski ada beberapa yang janggal dibuku ni misalnya: Oke, itu terserah lo, Pan.

  CODESYS HANDBUCH V2.3 PDF

There are no discussion topics on this book yet. Telat betul gua baca buku ini. Ratna Mutyasari rated it really liked it Dec 18, Setting tempatnya yang rinci ngebuat gua kagum, meski gua ngatau kebenaran tempat itu ada atau engga.

Ali Topan, anak jalanan – Teguh Esha – Google Books

Seh, itu kocak abis. Engga guru, pembantu, tukang sayur pun ikut melawak. Sebab ortu Maya lebih menghargai Ali Topan, bukannya itu bagus kalo Topan punya orang dewasa yg mendukungnya?

Kalimat Ali Topan naak bakal gua inget adalah, “Kasih sayang yg besar membuat jiwa kita besar, Pak.

Opay rated it really liked it Feb 10, Maklum, gua masih belom lahir tahun itu, Wk. Want to Read Currently Reading Read. Refresh and try again. Gua mau review dikit. Be the first to ask a question about Ali Topan Anak Jalanan. Chandra rated it really liked it May jalanaj, No trivia or quizzes yet. Kata2 yg bikin gua selalu ngakak adalah “menggeblas motor” sama “menggeplak motor”.

Stefani rated it really liked it Aug 05, Berhubung ortu Ali Topan sendiri brengseknya naudzubillah, gua rasa Ali Topan butuh mertua yang bisa ngertiin dia. Sama2 punya keluarga berantakan, tapi kedua karakter itu punya sifat penyayang.

  FUNDAMENTOS DE LA TEORIA DE LOS COLORES HARALD KUPPERS PDF

Oke, back to topic, gua suka betul sama buku ni. Minggu Legi rated it really liked it Nov 07, Fierdus rated it really liked it Jan 02, Goodreads helps you keep track of books you want to read. Gilang Permana rated it really liked it Aug 26, Lists with This Book.

Ali Topan Anak Jalanan

Di buku ini semua org pandai melawak ya? To see what your friends thought of this book, please sign up. Sayang, tak naak orang memilikinya Gua seneng deh penulisnya sering pake majas simile2 gitu. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Rifai Sumaila rated it really liked it Dec 20, Return to Book Page.

Dimas Saputra rated it really liked it Sep 16, Lo sendiri yg milih idup lo.